Links

Bedrijven van veerboten in de hele wereld

Wij hernemen hier verschillende maatschappijen belast met de handel van verschillende soorten ferrys. Van de zeer klassieke ferry die Calais met Dover verbindt, aan "de ferry" dat een auto en een tiental passagiers tussen de eilanden kan vervoeren, en ook de oude wolf van zee die enkele pesronnes inscheept om de walvissen in AustraliŽ te observeren. Of nog de rondvaartboot om aan de kaarsen op het Seine in Parijs te dineren.

Deze interveniŽnten verschijnen hier voor zover zij een website bezitten. Vele nieuwe mogelijkheden zullen zijn ter plaatse te ontdekken, ofwel in de commerciŽle haven, ofwel in de vissershaven of langs de meer toeristenkades. Sommige maatschappijen die hebben gesloten, opgehouden zijn hun activiteiten, gefusioneerd of veranderd van naam worden hier hernomen met de vermelding "eind activiteiten in…" want ze blijven geschikt om op de zeemarkt terug te komen.

Om de positie van een schip in real time te volgen, klikt hier. Als de ferry wordt uitgerust met een AIS-baken (Automatic Identificatie System) en dat hij zich in een gedekte zone voor de opsporing van het scheepvaartverkeer bevindt, zal zijn exacte positie op de kaart met de geografische lengte en breedtegraad blijken.

De cijfers tussen haakjes geven het aantal geÔnventariseerde bedrijven van veerboten aan.

U hebt de keus tussen:

Graag willen wij opmerken dat deze lijsten noch uitvoerig noch statisch zijn en voortdurend aangepast worden.

© 20201218

 

 
Copyright Rallybel.com 2021-2025