Links

Luchtvaartmaatschappijen van de hele wereld

Wij lijsten hier verschillende luchtvaartmaatschappijen. Van deze die over de oceaan vliegen tot aan europese low-kost maatschappijen, ofwel, wanneer wij ze ontdekken, deze die u zullen toelaten om de bruine beer in Alaska te ontmoeten of om de landschappen van de Maldiven te bezoeken. Op dezelfde manier kunnen bepaalde maatschappij van vracht het vervoer van personen in bepaalde omstandigheden toelaten. Uiteindelijk hebben wij "charter" maatschappijen toegevoegd bij waarvan het mogelijk is om een geheel vliegtuig voor bepaalde gebeurtenissen te huren: incentive, huwelijk, herdenking.

Opgelet: Deze lijst bevat luchtvaartmaatschappijen zijnd het onderwerp van een verbod van gebruik in de Europese Unie, waarvan de lijst vaak onder het woord zwarte lijst " wordt benoemd, maar de naam van de luchtvaartmaatschappij wordt gevolgd door een van de volgende logos ddi naar de website van de commissie verwijst:

Om luchtvluchten in rechtstreekse tijd te volgen, klik hier.

De cijfers tussen haakjes geven het aantal ge´nventariseerde luchtvaartmaatschappijen aan. Als hij er aan slechts ÚÚn cijfers, dat betekent dat gesleept de luchtvaartmaatschappijen met een website worden ge´nventariseerd. Als er twee cijfers zijn, geeft de eerste het aantal ge´nventariseerde luchtvaartmaatschappijen, de tweede aan het aantal luchtvaartmaatschappijen waarvoor een plaats (reeds) werd gevonden. Hij handelt zich souvet van een vraagstuk van tijd dat aan het onderzoek moet gewijd worden, tussen de verschillende verslagen foto's, of dan van het niet- bestaan van een eigen plaats of een plaats van toezicht of autoriteiten.

U hebt de keus tussen:

Gelieve te noteren dat deze lijsten noch uitvoerig noch statisch zijn en voortdurend aangepast.

© 20210914

 

 
Copyright Rallybel.com 2021-2025